I weekenden var jeg på camp i København med kost og ernæringsforbundet. Det var en spændende, inspirerende og meget oplevelsesrig weekend. Og selvfølgelig indgik der en masse spændende mad hele weekenden igennem - andet kan man da ikke til en hel flok nyuddannede "mestre i mad og sundhed" ;-). Jeg blev i hvert fald meget inspireret - København har bare meget at byde på når man går op i mad. Vi fik bl.a. smagt mad fra torvehallerne, den økologiske pølsemand og søndag kom GRØD og serverede morgenmad til os. GRØD havde lavet en:
Rug-havre-kamutgrød med toppingbuffet som bestod af: frisk æble, ristede mandler, hjemmerørt karamelsauce, rabarberkompot, skyr og en 3 korns granola.
Det smagte rigtig godt og det var da en glimrende idé til morgenmad herhjemme - grød med tag selv topping :-)
Og grøden blev indtaget i solskinsvejr ;-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar