12 december 2013

Linsebrød

Lækre brød - helt uden mel og gær. De er en super god proteinkilde pga. de mange linser og de passer perfekt som tilbehør til en suppe eller som et godt brød i madpakken.

Ingredienser til 8 stk.:
  • 200 g røde linser
  • 4 dl vand
  • 1 tsk. finthakket ingefær
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk. urtesalt
  • 1/2 tsk. spidskommen
  • 1/2 tsk. koriander
  • 1 spsk. friskpresset citronsaft
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 æg
  • 2 tsk. majsstivelse
  • Jomfru i det grønne
Start med at koge linserne i 4 dl vand i ca. 15 min. Hak hvidløg og ingefær. Når linserne er kogte moses de og resten af ingredienserne tilsættes. Dejen røres godt sammen og smøres på bagepapir i 8 klatter. Drysses med jomfru i det grønne. Bages ved 200 grader i ca. 15 min.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar