Opskrift til en springform på ø 18-20 cm:
- 10 dadler uden sten
- 1 banan
- 3 æg
- 4 spsk. kokosolie
- 1 dl stærk kaffe
- 2 tsk. vaniljepulver
- 50 g kakaopulver
- 1 tsk. natron rørt ud i 1 tsk. citronsaft
- 65 g speltmel
- 1 nip salt
Kokosfløde (tag det tykke fra en dåse kokosmælk, sæt det på køl og pisk det op. Smag det evt. til med lidt vaniljepulver og agavesirup)
Kom dadlerne i en blender sammen med banan og blend. Kom blandingen i en skål og pisk det sammen med æg, kokosolie og kaffe. Tilsæt derefter vanilje, kakao, natron, speltmel og salt. Pisk det hele godt sammen.
Kom dejen i en springform beklædt med bagepapir og bag kagen ved 175 grader i ca. 30-35 min. Når kagen er kølet af pyntes den med kokosfløde. Kagen holder sig lækker og svampet i mange dage :-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar