15 oktober 2013

Ovnbagt hokkaido

I går lavede jeg ovnbagt hokkaido til aftensmad og det blev virkelig godt. Det kan bruges som tilbehør til de fleste efterårsretter og det smager rigtig godt - prøv det!

Opskrift:
  • 1/2 hokkaido græskar
  • olivenolie
  • frisk timian
  • salt og peber
  • citronskal
  • feta
Tænd ovnen på 200 grader. Vask hokkaidoen og skær det over på midten. Fjern kernerne. Den ene halvdel skæres i skiver á 1 cm tykkelse. Den anden halvdel kommes i køleskabet og bruges f.eks. til suppe næste dag. Put skiverne i en pose med olivenolie og fordel olien godt rundt. Derefter ligges de på en bageplade med bagepapir. Timian, citronskal, salt og peber drysses over. Hokkaido-skiverne kommes i ovnen og efter 20 min tages de ud og feta smuldres over. Kom dem tilbage i ovnen og giv dem nu 10 min. Derefter er de klar til servering :-)
 

 

1 kommentar: