30 januar 2014

Broccoli - sandwichboller

Så fik jeg også prøvet at bage disse lækre broccoliboller. De er glutenfri, sunde, nemme at lave og smager skønt!

Opskrift til 8 sandwichboller:
  • 1 broccoli (også stokken)
  • 4 æg
  • 1 tsk. salt
  • 1 tsk. bagepulver
  • 2 spsk. fiberhusk
  • en stor håndfuld mandler kværnet i minihakkeren
Broccolien køres til "smuldr" i minihakkeren. Derefter kommes det i en skål. Mandlerne kværnes og kommes ned til broccolien. Resten af ingredienserne tilsættes og røres godt rundt. Formes med to skeer og sættes på en bageplade med bagepapir. Bages ved 175 grader i ca. 20 min.´

Bollerne hæver ikke så meget op som almindelige boller - men jeg synes de fungerer perfekt som sandwichboller.


 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar