31 august 2013

Hokkaidosuppe

Her får I opskriften på en dejlig suppe til en kold efterårsaften. Hokkaido smager rigtig skønt og indeholder bl.a. betacaroten, B- og C-vitamin, folat, calcium, kalium, magnesium og fibre.

Opskrift:

1 hokkaido
1 spsk. olivenolie
1 løg
3 fed hvidløg
3 søde kartofler
3 gulerødder
Æbleeddike
Chili
Spidskommen
Salt
Peber

Skrub hokkaidoen og flæk den med en skarp kniv (skrællen skal blive på). Fjern kernerne. Skær den i grove stykker og steg den ved lav varme i olivenolien. Klargør imens de andre grøntsager.

Tilsæt resten af grøntsagerne og dæk dem til med vand. Kog i 15 min.

Blend suppen med en stavblender. Spæd evt. til med mere vand hvis suppen er for tyk.

Smag til med æbleeddike, chili, spidskommen, salt og peber.

Server suppen med f.eks. ristede mandler eller græskarkerner.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar