19 juni 2014

Granolamysli

 
Jeg har lavet en virkelig lækker mysli, den smager bare så godt. Min kæreste og jeg bruger den tit som topping på vores morgensmoothies :-)

Ingredienser til et stort glas:
  • 250 g glutenfri havregryn (eller bare almindelige havregryn)
  • 75 g kokosmel (eller kokoschips)
  • 80 g cashewnødder
  • 90 g mandler
  • 80 g solsikkefrø
  • 50 g græskarkerner
  • 40 g sesamfrø
  • 1 tsk. vaniljepulver
  • 2 tsk. stødt kanel
  • 1 tsk. stødt muskatnød
  • et lille nip salt
  • 80 g kokosolie
  • 80 g peanutbutter
  • 1/2 dl akaciehonning
  • reven skal af en citron
Tænd ovnen på 170 grader. Bland alle de tørre ingredienser sammen i en stor skål. I en anden skål blandes alle de våde ingredienser - undtagen citronskal, og derefter blandes de våde og tørre ingredienser godt sammen, evt. med hænderne. Bag myslien i ca. 10-14 min, og rør i den hvert 5 minut. Hold godt øje med den - den kan nemt brænde på!
Når myslien er kommet ud af ovnen blandes citronskallen i. Derefter - når myslien er HELT kold, kommes den i et stort tætsluttende glas.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar